Komu dogaja? Voditeljem in vodnikom!

A si predstavljate, kako bi bilo, če bi voditelji prinesli na kup razne zanimive predmete, vključili glasbo ter na dan spustili svojo norost?

Še sami si nismo znali najbolje predstavljati, zato smo enostavno poizkusili :) Ugotovili smo, da še nismo za v "penzijo", sam nam gre norenje še vedno dobro od rok, nog, glave in vseh ostalih delov telesa. 
Gotovo že komaj čakate, da se tudi sami prepričate, če res znamo biti tako zabavni :)
Eksluzivno, posebej za vas, je tu povezava, na kateri najdete posnetek najbolj skavtskega Harlem Shakea, kar ste jih kdaj videli: http://www.youtube.com/watch?v=Q9mWCFNVXG8
Ob preizkušanju svojih izraznih sposobnosti smo se zelo zabavali in tako je nastala še ena verzija: http://www.youtube.com/watch?v=W8VFpLGjZwQ

Verjetno si lahko predstavljate, kakšen smeh nas je napadel, ko smo tele posnetke miljavžnkrat zapored pogledali :)
In prešinila nas je odlična ideja: zakaj se tudi naši skavti ne bi zabavali in spustili na plan svojega ustvarjalnega duha?
S predlogom, da bi posneli kaj podobnega, smo izzvali vodnike. In ne boste verjeli - bili so za! Itak, če mamo pa najboljše vodnike, ki so vedno za akcijo! Dobili so se in nastalo je tole: http://www.youtube.com/watch?v=IclL0XofY8Q.
Voditelji priznavamo, da so zelo dobra konkurenca! :)

Ob gledanju posnetkov vam želimo veliko zabave in smeha - naj vas malo razvedrijo ob zaključnem potenju v šolskih klopeh! 
Le še eno opozorilo: "Tega ne počnite doma - je lahko nevarno" ;) 

Objavljeno v Sveže o Srečanjih

Komentarji Ta objava ima 2 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.