Pridruži se skavtom!

Tudi letos sprejemamo nove člane. :)

Si 3., 4., ali 5. razred? Bi rad skupaj z Akelo ujel slastnega bika, se z Bagiro odpravil na pomladni tek, s Kačo Kajo pregnal kakšnega Bandarlogovca in se učil džungelske postave od modrega Baluja? Pridi med naše volčiče in volkuljice in postani del krdela, ki se dobiva vsako soboto od 10h do 12h. Če imaš kakšno vprašanje, pa lahko pokličeš Akelo na njeno žolno (041 295 142).

Hodiš v 6.,7.,8.,9. rared ali v 1. letnik? Bi skupaj z vrstniki in voditelji vozlal, postavil bivak in prespal v njem, zakuril taborni ogenj in zabrenkal na kitaro, v noči branil zastave in se preizkusil v orientaciji s kompasom in zemljevidom v rokah? Potem moraš postati del naše čete, ki se dobiva ob sobotah! Za več informacij pokliči Ano (070 620 630).

Obiskuješ srednjo šolo oz. si star do 21. let? Bi si oprtal nahrbtnik, spakiral spalko, armič in čelko ter se podal na pot, polno nepredvidljivih dogodivščin, ljudi in krajev ter služil drugim in postajal vedno bolj odgovoren državljan? Postani popotnik in ustvari nepozabne spomine z našim klanom, ki se dobiva večinoma ob sobotah oz. po dogovoru. Če te še kaj zanima, pa pokliči Lucijo (041 564 586).

Prijavi se preko spletne prijavnice  ali nas poišči naslednjo nedeljo (7. oktobra) po sv. maši v župnijah Frankolovo, Nova Cerkev, Vojnik, Dobrna ali Ljubečna ter pridi na prvo skavtsko srečanje, ki bo v soboto, 13. oktobra ob 9h na Lindeku pri kapeli. Sv. maša s starši bo ob 12h, po njej pa bo zanje še kratek sestanek. 

Za več informacij glede prvega srečanja spremljaj to spletno stran. 

Se vidimo :) 

Dober lov! Bodi pripravljen! Srečno pot! 

Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.