Zaključek skavtskega leta, 1.6.2019

Ali si drzneš?
Ali znaš?
Ali zmoreš?

Pridi to soboto, 1.6. na zaključek skavtskega leta in odgovorili bomo na ta vprašanja. Ta dan bodo pred tebe postavljeni izzivi, pot in čas, ki jih boš skupaj z ostalimi skavti premagoval-čaka te Skavtski izziv! Najboljše pa seveda čaka tudi nagrada.

Dobimo se ob 9.00 pred cerkvijo sv. Jerneja v Vojniku. S seboj imej v nahrbtniku kakšno jabolko za po poti, nekaj za piti, menažko ter kavbojke in kroj. Prideš lahko v športni opravi z rutico okoli vratu in seveda vremenu primerno. Zaključili pa bomo na sv. Tomažu nad Vojnikom, ob 12.30 s sveto mašo, na katero so povabljeni vsi starši. To bo poseben dan tudi naš steg, saj bodo med mašo dali svojo obljubo volčiči in volkuljice. Po maši pa bo sledilo še druženje, zato si vzemite čas tudi za igro. Zelo bomo veseli, če boste starši prinesli kaj sladkega za pod zob. :)

In še posebno obvestilo: vsi, ki ste si preko spletne prijave naročili nove frutke, in jih že tudi plačali, jih boste na zaključku leta že lahko nosili. Vsi, ki pa svojega dolga še niste poravnali, bo pa to vaša priložnost, da poravnate dolg in odnesete domov frutko še pred počitnicami! 

 

Voditelji se že nestrpno pripravljamo na naš Skavtski izziv.

Se vidimo v soboto.

BP

 


Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.