ČISTILNA AKCIJA

Se sprašuješ kaj lahko v teh pomladnih dneh naredimo za naš planet?

V preteklem tednu ste na dom poleg novega Skavtiča in priročnika za osebno rast dobili tudi malo večje kuverte v katerem smo vam poslali vrečke za smeti in letak o pravilnem ločevanju odpadkov. 

Čeprav naš projekt čistilne akcije že drugo leto ne more bit izvedljiv, smo se voditelji odločili, da vas spodbudimo k temu, da se skupaj z družino odpravite očistiti naravo okoli vaše hiše in širše okolice v kateri se gibljete. 

Letos smo k sodelovanju povabili tudi skavte iz stega Šentilj 1, na povabilo so se z veseljem odzvali in odločili smo se, da naredimo tekmovanje v zbiranju smeti. Torej, ko boste čistil in polnil vrečke, se s kupom smeti na koncu slikajte in sliko pošljite do četrtka 8.4.2021 do 23:59 na rs1ceta@gmail.com

Vzporedno pa lahko tekmujete tudi za nagrado v kategoriji za tistega, ki bo individualno zbral največ smeti, ter za tistega, ki bo našel najbolj zanimivo smet. Nagrade so zelo fine, tako da se vsekakor splača sodelovat, vzporedno pa narediš nekaj dobrega zase in soljudi.

P.s. sliko o tem kako pridne so bile naše voditeljice in p. Branko, ki so se odzvali na vabilo občinske čistilne akcije pa lahko najdeš na FB od p. Brankota ali pa spodaj med galerijo.

 

Srečno :)

Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.