INFORMACIJE O SREČANJIH IV IN PRVO SREČANJE ČETE

Voditelji čete Rakove Steze 1 pred začetkom srečanj staršem sporočamo še nekaj pomembnih informacij za skavtsko leto 2020/21.

Srečanja čete bodo v tem skavtskem letu načeloma potekala ob petkih med 17. in 19. uro na Frankolovem ali na kateri izmed naknadno sporočenih lokacij. O srečanjih boste obveščeni na spletni strani, kjer bo na zavihku "Sveže o srečanjih"  (glej desno na zavihku četa) najkasneje do četrtka objavljena točna ura in kraj srečanja. Na tem zavihku sta objavljena tudi datuma letošnjega zimovanja in poletnega tabora.

Kadar otrok ne more na srečanje, se mora nujno opravičiti četovodkinji ali četovodji preko sms vsaj do četrtka pred srečanjem. V primeru, da otrok čez leto neopravičeno izostaja na srečanjih, mu lahko voditelja ne dovoliva na poletni tabor, saj se na srečajih pridobiva znanja, ki so na taboru nepogrešljiva.

Na srečanja morajo otroci prihajati v krojih (skavtska srajca in modre hlače/kavbojke), cena novega zimskega kroja je 30€, poletnega pa 22€. Naročite ga lahko na spletni strani skavtarnice ali pri voditeljih (denarja ne zalagamo). Spodbujamo pa tudi nakup krojev starih skavtov, o tem lahko povprašate voditelje. Otroci morajo na srečanja obvezno prinašati tudi nožke, saj jih potrebujemo za naše aktivnosti. Oblečeni morajo biti vremenu primerno, saj smo ponavadi kljub dežju zunaj (letos bomo glede na razmere z virusom še več zunaj).

V primeru izrednih razmer v državi bomo srečanja najverjetneje prenesli na splet. O tem boste obveščeni naknadno in takoj, ko ne bi bilo več dovoljeno izvajanje srečanj.

Do konca meseca je potrebno tudi poravnati članarino, ki za leto 2020/21 za prvega člana znaša 35€, za vse ostale pa 32€ (če ima otrok brata ali sestro v klanu, ta plača višjo ceno). 

Za lažjo komunikacijo z voditelji vam sporočava tudi najine kontakte: četovodkinja, Barbara Tadina - 070 735 284 in četovodja, Tilen Rauter - 070 770 168.

Prvo srečanje čete bo ta petek 9.1o. od 17h do 19h v Zakleti goši (kar pomeni, da morajo biti otroci ob 17h na spodnjem travniku). Novinci bodite pripravljeni na sprejem v četo (oblecite se tako, da ne bo problema, če se kaj raztrga ali umaže). Ne pozabite na članarino in skavtskega duha!

Voditelja vas že nestrpno pričakujeva.

Barbara in Tilen


Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.