INFORMACIJE O SREČANJIH IV IN PRVO SREČANJE ČETE

Voditelji čete Rakove Steze 1 pred začetkom srečanj staršem sporočamo še nekaj pomembnih informacij za skavtsko leto 2019/20.

Srečanja čete načeloma bodo ob sobotah dopoldan med 10. in 12. uro na Frankolovem ali na kateri izmed naknadno sporočenih lokacij. O srečanjih boste obveščeni na spletni strani, kjer bo na zavihku "Sveže o srečanjih" najkasneje do srede objavljena točna ura in kraj srečanja.

Kadar otrok ne more na srečanje, se mora nujno opravičiti četovodkinji ali drugemu voditelju preko sms vsaj do četrtka pred srečanjem. V primeru, da otrok čez leto neopravičeno izostaja na srečanjih, mu lahko voditelji ne dovolimo na poletni tabor, saj se na srečajih pridobiva znanja, ki so na taboru obvezna.

Na srečanja morajo otroci prihajati v krojih, cena novega zimskega kroja je 30€, poletnega pa 22€. Naročite ga lahko na spletni strani skavtarnice ali pri voditeljih (denarja ne zalagamo). Spodbujamo pa tudi nakup krojev starih skavtov, o tem lahko povprašate voditelje. Otroci morajo na srečanja obvezno prinašati tudi nožke, saj jih potrebujemo za naše aktivnosti. Oblečeni morajo biti vremenu primerno, saj smo ponavadi kljub dežju zunaj.

Nekateri morajo še poravnati članarino, ki za leto 2019/20 za prvega člana znaša 40€, drugega 35€, tretjega pa 30€. 

Novi člani in lanski zamudniki (če ste bili obveščeni preko sms) morajo oddati tudi pristopno izjavo, ki naj jo natisnjeno in izpolnjeno prinesejo v soboto na srečanje. 

Za lažjo komunikacijo z voditelji vam sporočamo tudi naše kontakte: četovodkinja, Barbara Tadina - 070 735 284, četovodja, Tilen Rauter - 070 770 168 in Tinkara Lečnik - 070 605 657.

Prvo srečanje čete bo to soboto 9.11. od 10h do 12h na Frankolovem. Novinci bodite pripravljeni na sprejem v četo (oblecite se tako, da ne bo problema, če se kaj raztrga ali umaže). Tisti, ki še dolgujete pristopne izjave in članarino, tega ne pozabite doma.

Voditelji vas že nestrpno pričakujemo.

Barbara, Tilen in Tinkara

 

PRISTOPNA_IZJAVA.pdf


Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.