Tabor krdela - zadnje novičke

Najnovejše informacije za vse volčiče in njihove starše.

Še malo in enotedenska pustolovščina se bo začela!!

Da bo vse potekalo kot se šika, preberite spodnje informacije:

1. Kdaj začnemo? V nedeljo, 28.7., ob 18.00 

2. Kje se dobimo? V Trbojah, na parkirišču pri pokopališču (spodaj priložen zemljevid)

Opis poti: če se pripeljete po avtocesti iz štajerske smeri, zapustite avtocesto na izvozu Vodice in na križišču zavijete levo. Pot od tu naprej je označena na zemljevidu. Takoj za tablo Trboje je na levi strani pokopališče, kjer je tudi naše zbirališče. 

3. Kdaj in kje zaključimo? V nedeljo, 4.8., ob 15.00, na istem mestu (pokopališče Trboje)

Zaključili bomo s skupno sv. mašo in obljubami naših volčičev. Na zaključek lahko povabite tudi sorodnike in prijatelje naših volčičev. 

4. Kaj volčič potrebuje s sabo? Seznam stvari ste dobili že na sestanku. Poleg tega naj vsak volčič s sabo prinese še nožek (če ga imate) in 1 enobarvno majico s kratkimi rokavi, ki jo lahko "uniči". Priporočlljivo je, da je majica svetle barve. 

Tisti, ki še niste poravnali stroškov tabora, prinesite denar na tabor. Prav tako tisti, ki ste naročili stvari iz skavtarnice (kroje, kape ...), poravnate strošek na taboru. 

Starši, ki bi lahko prispevali kaj iz domače shrambe (marmelade, kompoti, krompir, zelenjava, kruh, jajca, mleko ...), to sporočite Akeli (040 152 493) do petka, 26.7. Vsake hrane bomo veseli :)

Se vidimo v nedeljo! Do takrat pa vam stari volkovi kličemo: Dober lov!

Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.