Zaključek skavtskega leta 2023/2024

Skavtsko leto se počasi izteka in s tem se približuje naš zaključek skavtskega leta, na katerega vas vabimo s spodnjimi informacijami.

Dragi naši volčiči, izvidniki, popotniki in starši!

Naše skavtsko leto bomo tudi letos zaključili s skupnim druženjem in piknikom. Ta dan bo praznik za cel steg, saj bomo v našo skavtsko družino sprejeli 7 volčičev in volkuljic, ki bodo dali svojo volčjo obljubo.

Skavti vseh vej in tudi starši, sestrice, bratci in drugi sorodniki in prijatelji se srečamo v soboto, 1. junija, ob 10h na Lindeku (lokacija: 46.361537,15.306454) in smo skupaj vse tja do 15h. V tednu pred dogodkom vas prosimo, da bolj pogosto spremljate spletno stran, saj bo v primeru slabega vremena spremenjena lokacija.

Zaradi lažje organizacije piknika je obvezna prijava na dogodek. Vašo družino nujno prijavite do ponedeljka, 27. maja do 20.00, na tej povezavi.

Prispevek: ker bomo imeli piknik, bomo tokrat pobirali manjši prispevek. Če prideta iz vaše družine 1 ali 2 člana (s skavti vred), znaša prispevek 7€ na družino, če pridejo 3 ali več članov, pa 10€ na družino.

Veseli bomo kakšnih domačih dobrot (domač kruh, zelenjava, pecivo, sok). Če lahko kaj prispevate, pišite Veroniki na mail (preloznik.veronika@gmail.com), najkasneje do ponedeljka 27. 5. 2024.

Oprema: za skavte je v začetnem kvadratu in pri sv. maši obvezna popolna skavtska oprava (kroj, kavbojke, rutka oz. kožušček za VV), v manj slovesnih trenutkih pa ste lahko oblečeni bolj športno. S seboj imejte tudi menažko, steklenico vode in po potrebi kakšna rezervna oblačila. 

Kužki: vljudno vas prosimo, da na dogodek ne pripeljete svojih štirinožnih prijateljev, saj po naših izkušnjah motijo slovesnost sv. maše in obljub. 

Mi vas že nestrpno pričakujemo in se veselimo, da bomo skupaj praznovali še eno uspešno skavtsko leto!

BP! Vaši voditelji


Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.